Bulviniai vėdarai

Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai 0 comments

Lietuviškas valgis – vėdarai. Produktai nurodyti 1 porcijai.

Bulviniai vėdarai

0.0 from 0 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1/2 vnt 1/2

  • Pipirai pagal skonį

  • Bulvės200 g 200

  • Lašinukai20 g 20

  • žarnos100 g 100

Gaminimo eiga

  • Bulves nuskuskite, sutarkuokite, susidariusį paviršiuje skystį nupilkite, pridėkite kubeliais supjaustytų ir pakepintų lašinukų, svogūnų, druskos, pipirų
  • Viską išmaišykite ir nekietai prikimškite žarnas
  • Kepkite orkaitėje, kol paruduos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*