Bulvės padaže
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 2 šaukštai 2
Pienas – 0,5 l 0,5
Bulvės – 7-8 vnt 7-8
Lašiniai – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, užpilamos karštu pienu, pasūdomos ir verdamos, kol suvirs
- Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami su kapotu svogūnu
- Į spirgus suberiami miltai, pakepinami ir supilami į išvirtas bulves
- Puodas nukeliamas nuo ugnies, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma ir tuoj valgoma