Bulvėmis įdaryta antis

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Bulvėmis įdaryta antis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai truputis

  • Obuoliai500 g 500

  • Antis1 vnt 1

  • Bulvės400 g 400

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Kumpis175 g 175

  • Riebalai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Įdarui bulves nulupti, supjaustyti mažais kubeliais, apvirinti pasūdytame vandenyje ir nukošti
  • Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose, nuluptus obuolius, virtą kumpį ir anties kepenis smulkiai supjaustyti
  • Bulves, obuolius, kumpį, svogūną ir kepenis sumaišyti, įmušti kiaušinį, įberti pipirų, druskos ir išsukti
  • Antį nuvalyti, pasūdyti, pripildyti įdaro, užsiūti ir kepti keptuvėje, nuolat palaistant
  • Patiekiant galima pabarstyti petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*