Bulvėmis įdaryta antis
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pipirai truputis –
Obuoliai – 500 g 500
Antis – 1 vnt 1
Bulvės – 400 g 400
Kiaušinis – 1 vnt 1
Kumpis – 175 g 175
Riebalai – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Įdarui bulves nulupti, supjaustyti mažais kubeliais, apvirinti pasūdytame vandenyje ir nukošti
- Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose, nuluptus obuolius, virtą kumpį ir anties kepenis smulkiai supjaustyti
- Bulves, obuolius, kumpį, svogūną ir kepenis sumaišyti, įmušti kiaušinį, įberti pipirų, druskos ir išsukti
- Antį nuvalyti, pasūdyti, pripildyti įdaro, užsiūti ir kepti keptuvėje, nuolat palaistant
- Patiekiant galima pabarstyti petražolių lapeliais