Blyneliai su alumi
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Cukrus pagal skonį –
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai – 300 g 300
Pienas – 1 stiklinė 1
Grietinė – 1 šaukštas 1
Alus – 0,5 l 0,5
Malti džiūvėsėliai –
Gaminimo eiga
- Du kiaušinių trynius ištrinkite su grietine
- Įberkite cukraus ir druskos
- Įpilkite stiklinę alaus ir viską išplakite
- Berkite miltus, gerai išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų, supilkite likusį alų
- Išplaktus 2 kiaušinių baltymus taip pat krėskite į tešlą, viską dar kartą išmaišykite
- Šaukštu pilkite blynelių tešlą į karštą lašiniais suteptą keptuvę, stenkitės, kad blynelis būtų kuo plonesnis
- Apkepkite iš vienos pusės
- Apkepusią pusę gardinkite įdaru: mėsos, paštetu, džemu, varške ir t
- t
- Blyną suvyniokite į vamzdelį, pamirkykite likusio kiaušinio ir pieno mišinyje, apiberkite džiūvesėliais ir apkepkite
- Blynelius galima paruošti iš anksto ir vėliau prieš tiekiant pašildyti orkaitėje
Ačiū, pabandysiu. Mėgstu alų:)), turėtų patikti
Nuotraukom pasidalinkit iškepę 😉