Biskvitas

Tortai 0 comments

Biskvitas

1.0 from 1 vote
Difficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1 stiklinė 1

  • Varškė600 g 600

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Miltai100 g 100

  • Bananai2 vnt 2

  • Braškės300-350 g 300-350

  • Sviestas150 g 150

  • Krakmolas50 g 50

  • Vanilinis cukrus100 g 100

  • Sutirštintas pienas2/3 skardinės 2/3

Gaminimo eiga

  • Orkaitė 180 C
  • Skardą 30×40 cm iškloti kepimo popieriumi
  • Kepsime tris biskvito lakštus – kiekvienam po du kiaušinius ir proporcingai kitų produktų (1 st
  • cukraus, 100 g
  • miltų, 50 g
  • krakmolo)
  • Pirmąjį biskvitą kepame iš keturių kiaušinių ir per visą skardą
  • Kiaušinių baltymus išplakti, palaipsniui pilant cukrų
  • Kai baltymai išsiplaks, pridėti trynius, išmaišyti ir įberti persijotus miltus, labai atsargiai išmaišyti
  • Kepti apie 10 min
  • bet reikia žiūrėti – biskvito viršus turi sausas ir lengvai "spyruokliuoti"
  • Išimti biskvitą, nuimti popierių
  • Kepame kitą dalį (tai bus pusytė)
  • Kremui: 600 g
  • švelniosios varškės, 2/3 sutirštinto pieno skardinės, 100 g
  • vanilinio cukraus, 150 g
  • sviesto, 2 labai prinokę ir kvepiantys bananai, 300-350 g
  • prinokusių braškių
  • Sviestą išplakti su pienu, palaipsniui pridedant varškę
  • Aromatizuoti vaniliniu cukrumi
  • Biskvitus sutepti kremu, sluoksniuoti supjaustytais bananais ir braškėmis
  • Aš šio torto nešlakstau sirupu, bet tai nereiškia, kad jūs negalite to daryti šonus ir viršų patepti kremu, galima pabarstyti biskvito trupiniais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*