Biržietiškas vaflinis tortas

Tortai 0 comments

Biržietiškas vaflinis tortas

0.0 from 0 votes
Course: TortaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kondensuotas pienas200 g 200

  • Citrina1 vnt 1

  • Kakava40 g 40

  • Sviestas0,5 kg 0,5

  • Konjakas1 šaukštas 1

  • Vanilinis cukrus

  • Vafliai700 g 700

  • Miltinis cukrus300 g 300

  • Marmeladas600 g 600

Gaminimo eiga

  • Sviestas išsukamas, kad būtų purus
  • Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir rūgštis
  • Toliau šaukštais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė – kremas
  • Vafliai pertepami kremu ir stipriai paslegiami šaltoje patalpoje
  • Tada aptepama kremu torto šonai ir viršus, ant kurio pro šabloną trupiniais išbarstomi ornamentai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*