Biržietiškas tortas

Tortai 0 comments

Biržietiškas tortas

0.0 from 1 vote
Course: TortaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

3

hours 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus750 g 750

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Želatina16 šaukštų 16

  • Citrinų rūgštis3 šaukšteliai 3

  • Kiaušinių baltymai6 vnt 6

  • Maistiniai dažai

Gaminimo eiga

  • Spalvotai želei reikės: 4 šaukštų žalatinos, 1 stiklinės vandens, 250 g
  • cukraus, 1 šaukštelio citrinos rūgšties, maistinių dažų
  • Pagaminti spavotą želė ir sustingdyti
  • 12 šaukštų želatino ištirpinti 0,5l vandens, perkošti ir atšaldyti iki kambario temperatūros
  • Baltymus supilti į 3-4 l talpos puodą ir atšaldyti
  • 0,5kg cukraus su stikline vandens užvirti
  • Tuo tarpu, plati baltymus iki standumo
  • Po to juos užplykyti verdančiu cukrumi
  • Plakti kol atauš (įdėjus į šaltą vandenį)
  • Įdėti 2 šaukštelius citrinos rūgšties, sudėti spalvotą žele

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*