Barščių sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Barščių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos4 vnt 4

  • Krapai3/4 stiklinės 3/4

  • Grietinė1 stiklinė 1

  • Burokėliai4 vnt 4

  • Bulvės2 vnt 2

  • Kopūstas1 stiklinė 1

  • Jautienos sultinys8 stiklinės 8

  • Raudonojo vyno actas3 šaukšteliai 3

  • jautienos šonkaulis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Į didelį puodą supilkite 4 stiklines sultinio, įdėkite šonkaulį ir nesmulkintą svogūną
  • Virkite ant silpnos ugnies apie 1,5 val
  • Išėmę mėsą, supilkite likusias 4 stiklines sultinio, sudėkite pjaustytus burokėlius, morkas ir bulvę
  • Virkite, kol daržovės suminkštės
  • Tada suberkite smulkintą kopūstą ir pusę petražolių
  • Dar pavirkite apie 15 min
  • Prieš patiekiant, įpilkite grietinės ir papuoškite likusiomis petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*