Barščiai su pupelėm
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morka 1 –
Druska {kiekis} –
Svogūnas 1 –
Pipirai kad būtų aštru –
Bulvės 2-3 –
Sultinys – 2 l 2
Marinuoti burokėliai – 400 ml 400
pupelės koncervuotos – 1 skardinė 1
Gaminimo eiga
- Išsivirti apie 2L vištienos arba kiaulienos sultinio ,(priklauso kokio tirstumo norima)ibert druskos, stambiais kubeliais supjaustyti bulves,truputi pavirti,pakepinti susmulkintus svogūnus ir kubeliais supjaustytas morkas,sudėt i puodą ir po nepilnų 10 min supilti pusę 600ml stiklainio marinuotu burokėliu,kubeliais (geriausi Spilva)
- ibert pipiru (nepagailėt)
- pavirt 10min ir supilt mažą skardinę baltų koncervuotų pupelių,dvi minutes pavirt ir baigta
- gaminimo laikas priklauso ar sultinys verdamas ar naudojamas kubeliais
Kaip tik vakar dariau šį paaeiktlą, tikrai autorė neklydo, paaeiktlas malonaus skonio gaunasi 10 balu. Bet, mano vyras megejas pikantiskesnio astresnio, ispaudziau gero cesnako pora skilteliu, tai skonis gavosi Dieviskas. Kas megstat, paeksperimentuokit 😉