Barščiai su grybais ir vaisiais

Karšti patiekalai, Sriubos 0 comments

Barščiai su grybais ir vaisiais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Lauro lapas1/2 vnt 1/2

  • Vanduo2,5 l 2,5

  • Miltai1/2 šaukšto 1/2

  • Pipirai5-8 vnt 5-8

  • Morkos2 vnt 2

  • Džiovinti grybai4-6 vnt 4-6

  • Grietinė1,5 stiklinės 1,5

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Burokėliai1-2 vnt 1-2

  • Salieras1/4 vnt 1/4

  • Džiovinti vaisiai1-2 saujos 1-2

  • poras1/2 vnt 1/2

Gaminimo eiga

  • Į šaltą vandenį supilamas aliejus, druska, sudedami nuplauti susmulkinti grybai, džiovinti vaisiai (obuoliai, kriaušės, slyvos), prieskoninės daržovės ir viskas verdama 1 val
  • Išvirtos prieskoninės daržovės išgriebiamos
  • Virti burokėliai sutarkuojami, paspirginami svieste su miltais, sudedami į sriubą, viskas pakaitinama ir užbalinama grietine
  • Galima ir nebalinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*