Barankų užkepėlė

Karšti patiekalai, Iškylų receptai, Įvairūs patiekalai 6 comments

Barankų užkepėlė

4.3 from 7 votes
Course: Iškylų receptai, Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Majonezas2-3 šaukšteliai 2-3

  • Fermentinis sūris20 g 20

  • Faršas100 g 100

  • Barankos1 pakelis 1

  • Mėsos prieskoniai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Barankėles užmerkti vandenyje 15 min
  • Paruošti faršą su prieskoniais
  • Paruoštą mėsą dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šauštelį majonezo
  • Kepti orkaitėje 15-20min

6 Comments

  1. Labai skanios barankeles 🙂

  2. superinės barankėlės…šį patiekalą pamenu nuo vaikystės. Tik mirkau aš ne vandenyje, o piene. Net mano sūnus “vegetaras” valgo šį patiekalą 🙂

  3. -Labai patogu
    –lengva
    -skanu
    labai geras patiekalas!!

  4. Spinduliux

    vienur raso mirkyti 1min, o cia jau 15min? tai kiek reikia mirkyti, kad neistiztu?

  5. Mirkyti 1-2 nes istyzta as mirkiau apie 5 min man puse istizo

  6. Prastos baronkos (pigios) istizta po poros min ir tada jau jas geriau mest lauk, o brangesnes ir skaniau ir netizta

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*