Barankų užkepėlė
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Majonezas – 2-3 šaukšteliai 2-3
Fermentinis sūris – 20 g 20
Faršas – 100 g 100
Barankos – 1 pakelis 1
Mėsos prieskoniai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Barankėles užmerkti vandenyje 15 min
- Paruošti faršą su prieskoniais
- Paruoštą mėsą dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šauštelį majonezo
- Kepti orkaitėje 15-20min
Labai skanios barankeles 🙂
superinės barankėlės…šį patiekalą pamenu nuo vaikystės. Tik mirkau aš ne vandenyje, o piene. Net mano sūnus “vegetaras” valgo šį patiekalą 🙂
-Labai patogu
–lengva
-skanu
labai geras patiekalas!!
vienur raso mirkyti 1min, o cia jau 15min? tai kiek reikia mirkyti, kad neistiztu?
Mirkyti 1-2 nes istyzta as mirkiau apie 5 min man puse istizo
Prastos baronkos (pigios) istizta po poros min ir tada jau jas geriau mest lauk, o brangesnes ir skaniau ir netizta