Bandelės su aguonomis

Įvairūs desertai, Miltiniai patiekalai 1 comment

Bandelės su aguonomis

5.0 from 2 votes
Course: Įvairūs desertai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

39

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Į dalį pašildyto pieno (50 g
  • ) sudėkite mieles, įberkite arbatinį šaukštelį cukraus ir 20 min
  • laikykite šiltai, kad parūgtų
  • Po to įberkite druskos, likusį cukrų, miltus, įmuškite kiaušinius, supilkite pašildytą pieną, suberkite nuplikytas ir nusausintas aguonas bei razinas ir užminkykite tešlą
  • Baigiant minkyti, supilkite ištirpintą sviestą
  • 2 – 3 val
  • laikykite šiltai, kad rūgtų
  • Išrūgusią tešlą skirstykite maždaug 60 g
  • gabalėliais ir iš jų darykite apvalias bandeles
  • Jas sudėkite į skardą, palaikykite, kad pakiltų, po to patepkite kiaušiniu ir kepkite maždaug 20 min
  • 220 – 240 laipsnių temperatūroje

One Comment

  1. Adrija

    izbandyk tikrai skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*