Baltyminis sūrio pyragėlis

Užkandžiai 0 comments

Baltyminis sūrio pyragėlis

0.0 from 0 votes
Recipe by Receptuknyga.lt
Servings

2

servings
Prep time

0

minutes
Cooking time

60

minutes

Norint paįvairinti pusryčių asortimentą šis pasirinkimas puikiai tam tiks, tai subalansuota sūrio pyrago versija, praturtinta baltymais, (jei norite mažesnio kalorijų ir riebalų kiekio galite naudoti kitokį kreminį sūrį, pvz.: Philadelphia light) kuomet paruošiame pyragėlį iš vakaro (gaminimo trukmė apie 50 minučių) ir paliekame šaldytuve jį ataušti per naktį, rytas lieka be rūpesčių, skanaus!

Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • kreminis sūris200 g 200

  • graikiškas jogurtas200 g 200

  • vanilės1/2 arbatinis šaukštelis 1/2

  • kiaušiniai2 vnt. 2

  • kiuašinio baltymas1 vnt. 1

  • cukrusšiek tiek pagal skonį šiek tiek

  • druskašiek tiek pagal skonį šiek tiek

Gaminimo eiga

  • Graikišką jogurtą gerai sumaišome su kiaušiniais, įdedame vanilę, druską bei cukrų ir dar kartą gerai sumaišome. Sukrečiame kreminį sūrį ir išmaišome iki vientisos masės.
  • Į sviestu pateptą keramikinį indelį supilame masę ir kepame 180o įkaitintoje orkaitėje 45min.
  • Ataušusį pyragėlį dedame į šaldytuvą ir ten paliekame per naktį, kad sustingtų, puikiai tinka pusryčiams.

Recepto video

Nutrition Facts

2 servings per container


  • Amount Per ServingCalories800
  • % Daily Value *
  • Total Fat 100g 154%
    • Saturated Fat 40g 200%
    • Trans Fat 60g
  • Total Carbohydrate 15g 5%
    • Sugars 13g
  • Protein 50g 100%

    * The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

    Leave a Comment

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    *