Baltųjų pupelių sriuba
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Morkos – 3 vnt 3
Petražolės –
Svogūnai – 2 vnt 2
Porai – 1 vnt 1
Pupelės – 250 g 250
Malti pipirai pagal skonį –
Saliero šaknys gabalėlis –
Bulvės – 400 g 400
Saliamas – 150 g 150
Rūkyta nugarinė – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Pupeles nuplaukite ir užmerkite 1
- 5 litro vandens 12-24 valandoms
- Mėsą sudėkite į vandenį kartu su pupelėmis
- Virkite apie 1 valandą, kol pupelės bus beveik minkštos
- Išvirusią mėsą išimkite iš puodo
- Tada nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite daržoves
- Paruoštas daržoves ir saliamį dėkite į puodą su pupelėmis
- Skaninkite druska, pipirais ir virkite viską apie 30 minučių
- Baigdami į sriubą pridėkite smulkiai supjaustytą mėsą
- Berkite kapotas petražoles
zmona dave komanda isvirt pupeliu sriuba su mesos kukuliais
aciu uz recepta