Baltasis padažas

Padažai 0 comments

Gan paprastas ir skanus padažas. Padažui pagrindinį ingridientą galite pasirinkti vandenį, pieną arba sultinį. Nuo to priklausys jūsų padažo skonis.

Baltasis padažas

1.5 from 2 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • verdantis vanduo, pienas arba sultinys ,

Gaminimo eiga

  • Miltus su sviestu kaitinkite keptuvėje ant lengvos ugnies ir trinkite, kol pageltonuos
  • Tik neleiskite mišiniui įgauti rusvą atspalvį
  • Po to truputį pilkite karšto vandens ar kitokio sultinio ir maišykite
  • Praskiestą padažą pavirinkite ir pagal skonį įdėkite druskos
  • Į šitą padažą galima dėti ir kiaušinių trynius
  • Jie gerai ištrinami su druska ir dedami į padažą pabaigoje
  • Padažas su tryniais, maišant, pakaitinamas, bet neužvirinamas, kad tryniai nesusitrauktų
  • Padažas duodamas su virta ar kepta jautiena, su maltiniai ir kt

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*