Balandėliai su varške
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Cukrus – 1 šaukštelis 1
Ryžiai – 1/2 stiklinės 1/2
Varškė – 500 g 500
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Miltai – 1/2 stiklinės 1/2
Grietinė – 1 stiklinė 1
Pomidorų padažas – 2 šaukštai 2
Riebalai – 1 šaukštas 1
Kopūstas – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Išvirkite birią ryžių košę, sudėkite trintą varškę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus
- Supilkite grietinę bei išmaišykite
- Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje
- Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėkite paruošto įdaro ir suvyniokite į ritinėlį
- Taip paruoštus ritinėlius apibarstykite miltais, pakepinkite riebaluose, sudėkite į puodą ir užpilkite riebalų, karšto vandens, pomidorų padažo bei troškinkite 30–40 min
- Baigdami troškinti, sudėkite grietinę