Balandėliai su faršu

Mėsos patiekalai 0 comments

Balandėliai su faršu

1.0 from 4 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Grietinėlė Pusė stiklinės

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė Pusė stiklinės

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Faršas500 g 500

  • Kiaušinio trynys1 vnt 1

  • Pomidoru sultys1 stiklinė 1

  • Kmynai Pusė šaukštelio

  • minkštas kopūstas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Iš kopūsto gūžės išpjaukite kotą
  • Kopūstą apvirkite apsūdytame vandenyje, kad suminkštėtų, suardykite atskirais lapais, storus stiebus nupjaukite arba išmuškite
  • Faršą sumaišykite su žaliu kiaušinio tryniu, grietinėle ir kapotu svogūnu, išminkykite, jei dar reikia įpilkite kiek vandens
  • Ant kiekvieno kopūstlapio uždėkite faršo ir, užlenkus kraštus, suvyniokite
  • Balandėlius apkepinkite riebaluose keptuvėje, paskui perdėkite į ugniai atsparią formą arba keptuvą, užpilkite pomidorų sultimis, sumaišytomis su miltais, kmynais, grietine ir pagardintomis druska ir pipirais
  • Kepkite orkaitėje 200°C temperatūroje 30 – 35 minutes
  • Iškepusius balandėlius tuojau pat patiekite
  • Valgykite su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, raugintais agurkais arba burokėlių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*