Baklažanu apkepas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Pienas – 1,5 stiklinės 1,5
Fermentinis sūris – 200 g 200
Sviestas – 2 šaukštai 2
Baklažanai – 3 vnt 3
Gaminimo eiga
- Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir palikti 30 min
- pastovėti
- Po to nusausinti ir iš abiejų pusių apkepti
- Keptus baklažanus sudėti į skardą ir apibarstyti sutarkuotu sūriu
- Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu, mišiniu užpilti baklažanus, apšlakstyti sviestu ir kepti orkaitėje, kol apkepas pagels