Baklažanai su varške

Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Graikiškas receptas.

Baklažanai su varške

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus kepimui

  • Druska pagal skonį

  • Varškė 300 g.

  • Kiaušiniai 2 vnt.

  • Miltai apibarstymui

  • Pipirai pagal skonį

  • Fermentinis sūris 60 g.

  • Baklažanai 6 vnt.

Gaminimo eiga

  • Baklažanus perpjauti išilgai pusiau, išskobti vidų
  • Pabarstyti druska ir palaikyti 1-2 valandas
  • Tada nuvarvinti ir sausai nušluostyti
  • Iš varškės ir kiaušinių paruošti įdarą, įberti prieskonių, sudėti tarkuotą sūrį
  • Įdaras turi būti sausas
  • Baklažanų puseles pilnai prikimšti įdaru, viršų apibarstyti miltais
  • Pakankamai gilioje keptuvėje įkaitinti alyvų aliejų, sudėti baklažanų puseles
  • Pradėti kepti nuo miltais pabarstytos pusės
  • Puseles apversti 3-4 kartus
  • Tiekti karštus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*