Avižnių dribsnių tortas
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1 stiklinė 1
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 1 stiklinė 1
Kondensuotas pienas – 2 indeliai 2
Grietinė – 250 g 250
Riešutai (papuošimui) –
Sviestas – 200 g 200
Šokoladas (papuošimui) –
Avižiniai dribsniai – 3 stiklinės 3
Gaminimo eiga
- Pagrindui: 3 stiklinės avižinių dibsnių, 1 stilinė miltų, 1 stiklinė cukraus, 200g sviesto
- Užpilui: 2 indeliai kondensuoto pieno, 2 kiaušiniai, 250g grietinės
- Papuošimui: šokolado ir riešutų
- Pagrindui skirtus produktus, išmaišyti su ištirpintu sviestu
- Dėti į skardą, gerai suploti, kraštus užlenkti
- Užpiliu skirtus produktus sumaišyt, supilti ant pagrindo
- Kepti 50-60min
- 180 C
- Baigiant kepti apibarstyti šokoladu ir riešutais