Avižiniai sausainiai

Desertai, saldumynai 1 comment

Avižiniai sausainiai su avietėmis ir migdolais.

Avižiniai sausainiai

0.0 from 1 vote
Course: Desertai, saldumynai, SausainiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Medus75 g 75

  • Sviestas50 g 50

  • Migdolai50 g 50

  • Avietės150 g 150

  • Avižiniai dribsniai200 g 200

Gaminimo eiga

  • Avietes sumaigykite ir trumpam atidėkite į šalį
  • Keptuvėje išlydykite sviestą ir medų su žiupsneliu druskos
  • Kai išsilydys, nukelkite nuo ugnies ir supilkite masę ant avižinių dribsnių, išmaišytų su kapotais migdolais
  • Išmaišykite masę
  • Į kepimo popieriumi išklotą skardą sukrėskite pusę masės ir ją stipriai paslėkite, o ant jos sudėkite trintas avietes
  • Galiausiai sudėkite likusią dalį tešlos (šaukštu sulyginkite ir šiek tiek paslėkite viršų)
  • Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-15 min
  • , kol paruduos viršus

One Comment

  1. skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*