Kruopų sriuba su rudeniniais grybais.
Avižinė sriuba su grybais
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 20 g 20
Petražolės – 5 g 5
Svogūnai – 20 g 20
Džiovinti grybai – 8 g 8
Salierai – 5 g 5
Margarinas – 5 g 5
Sultinys – 350 g 350
avižinės kruopos – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Išverdamas džiovintų grybų sultinys
- Grybai išimami ir supjaustomi juostelėmis
- Prieskoninės daržovės supjaustomos kubeliais ir pakepinamos riebaluose
- Avižinės kruopos 2-3 kartus perplaunamos verdančiu vandeniu ir sudedamos į verdantį grybų sultinį kartu su pakepintomis prieskoninėmis daržovėmis, verdama 20-30 min
- Prieš baigiant virti į sriubą sudedami pjaustyti grybai, pipirai ir druska