Aviena su žalumynais ir daržovėmis
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Prieskoniai pagal skonį –
Svogūnai – 4 vnt 4
Pomidorai – 500 g 500
Garstyčios – 1 šaukštas 1
Baklažanai – 2 vnt 2
Česnakai – 2 skiltelės 2
Džiūvėsėliai – 2 šaukštai 2
Žalumynai – 25 g 25
Sultinys – 1/4 l 1/4
Avienos kumpis – 750 g 750
Cikorijų lapai – 4 vnt 4
Raudonas vynas – 1/8 l 1/8
Gaminimo eiga
- Išimkite kaulą ir kepkite visą mėsos gabalą keptuvėje pagal nurodymus kepti
- Kepimo pabaigoje atsargiai supilkite sultinį ir vyną
- Sudėkite svogūnų griežinėlius ir daržoves
- Išmaišykite ir troškinkite 35 minutes ant mažos ugnies
- Pagardinkite
- Suberkite plonais griežinėliais supjaustytus pomidorus, žalumynus, garstyčias ir česnaką
- Viską išmaišykite, sudėkite prie mėsos ir troškinkite dar 10 minučių