Aviena su kariu

Troškiniai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Angliškas troškintos avienos su kariu receptas.

Aviena su kariu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Aviena750 g 750

  • Miltai30 g 30

  • Svogūnai100 g 100

  • Karis truputis

  • Sultinys200 g 200

  • Lašiniai100 g 100

  • Kajeno pipirai truputis

  • Citrinos sultys1 šaukštas 1

  • obuolys1 vnt 1

  • lajus10 g 10

  • kepsnio sultys60 g 60

Gaminimo eiga

  • Mėsą nušluostyti drėgnu skudurėliu
  • Nuimti riebalus
  • Supjaustyti 2,5 – 3 cm
  • kubeliais
  • Taip pat supjaustyti lašinius
  • Kubelius apkepinti, išgriebti iš keptuvo ir padėti atskirai
  • Supilti kepsnio sultis, jose pakepinti nuluptus ir griežinėliais supjaustytus svogūnus
  • Maišant troškinti 3 – 4 min
  • Truputį atšaldyti, po to maišant supilti sultinį
  • Mėsą įdėti į puodą, viską virti 7 min
  • Pridėti tarkuotą rūgštų obuolį, supilti citrinos sultis, įberti druskos, pipirų
  • Gerai išmaišyti ir uždengti
  • Troškinti ant mažos ugnies 1 val
  • 30 min
  • Tiekti karštą su ryžių garnyru, pabarstytu petražolėmis ir Kajeno pipirais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*