Angliškas troškintos avienos su kariu receptas.
Aviena su kariu
Cooking time
2
hours20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Mėsą nušluostyti drėgnu skudurėliu
- Nuimti riebalus
- Supjaustyti 2,5 – 3 cm
- kubeliais
- Taip pat supjaustyti lašinius
- Kubelius apkepinti, išgriebti iš keptuvo ir padėti atskirai
- Supilti kepsnio sultis, jose pakepinti nuluptus ir griežinėliais supjaustytus svogūnus
- Maišant troškinti 3 – 4 min
- Truputį atšaldyti, po to maišant supilti sultinį
- Mėsą įdėti į puodą, viską virti 7 min
- Pridėti tarkuotą rūgštų obuolį, supilti citrinos sultis, įberti druskos, pipirų
- Gerai išmaišyti ir uždengti
- Troškinti ant mažos ugnies 1 val
- 30 min
- Tiekti karštą su ryžių garnyru, pabarstytu petražolėmis ir Kajeno pipirais