Aviena romėniškai

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Aviena romėniškai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Actas1 šaukštas 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Rozmarinas pagal skonį

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Avienos kumpis1 kg 1

  • Baltas vynas1/2 puodelio 1/2

  • Sardinės2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Mėsą apdorokite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais
  • Kepkite išabiejų pusių keptuvėje
  • Actą sumaišykite su vynu ir trupučiu aliejaus ir užpilkite ant mėsos
  • Pabaigoje sudėkite rozmariną, sardines ir česnaką
  • Troškinkite maždaug 35 minutes
  • Patiekite karštą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*