Aviena makedoniškai

Mėsos patiekalai 0 comments

Aviena makedoniškai

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Aviena1 kg 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Fermentinis sūris150 g 150

  • Pomidorai3 vnt 3

  • Saldžiosios paprikos3 vnt 3

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustykite ir kepkite iš abiejų pusių 15 minučių
  • Į keptą mėsą suberkite susmulkintus svogūnus, pomidorus ir paprikas
  • Pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais
  • Apibarstykite tarkuotu sūriu
  • Prieš patiekdami truputį pakepinkite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*