Aviena grietinės ir svogūnų padaže

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Aviena grietinės ir svogūnų padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena500 g 500

  • Miltai šaukštas

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Petražolės šaknys2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Supjaustytą su kaulais mėsą apkepinti ištirpintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti šiek tiek karšto vandens ir troškinti
  • Baigiant troškinti, atskirai pagaminti padažą: riebaluose pakepinti supjaustytus svogūnus ir petražoles, įberti miltų, kiek vėliau įpilti skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, įdėti grietinės
  • Padažu užpilti mėsą ir dar šiek tiek patroškinti
  • Prie šio valgio tinka griežčių košė ir rauginti agurkai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*