Aviečių džemas

Uogienės, Uogų patiekalai 0 comments

Aviečių džemas

4.0 from 1 vote
Course: Uogienės, Uogų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1,6 kg 1,6

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Avietės2 kg 2

Gaminimo eiga

  • Sodo avietės, jei nešvarios, nuplaunamos
  • Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, į jį supilamos uogos
  • Verdama maišant, kol gaminys sutirštėja
  • Po to džemas atvėsinamas, supilamas į stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*