Austrių sriuba

Sriubos, Jūros gėrybės, Karšti patiekalai 0 comments

Austrių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Jūros gėrybės, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai1/4 stiklinės 1/4

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės1/2 stiklinės 1/2

  • Porai2 vnt 2

  • Austrės0,5 l 0,5

Gaminimo eiga

  • Austres (gali būti marinuotos arba šaldytos su kiautais) išimti, sudėti į rėti ir nuvarvinti sultis
  • Tada gerai perplauti po šaltu vandeniu
  • Sviestą dėti į įkaitintą keptuvę, jam ištirpus, suberti miltus ir nuolat maišyti, kol ši masė taps panaši į padažą
  • Padažui įgavus rusvą atspalvį sudėti smulkintus porus bei svogūną ir nuolat maišant kepti apie kelias minutes
  • Į keptuvę supilkite austrių sultis
  • Tada iš lėto supilkite pieną bei tabasco padažą ir virkite apie 15 min
  • (neleiskite užvirti)
  • Galiausiai pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei sudėkite smulkintas petražoles

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*