Austrių sriuba
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Miltai – 1/4 stiklinės 1/4
Pipirai pagal skonį –
Petražolės – 1/2 stiklinės 1/2
Porai – 2 vnt 2
Austrės – 0,5 l 0,5
Gaminimo eiga
- Austres (gali būti marinuotos arba šaldytos su kiautais) išimti, sudėti į rėti ir nuvarvinti sultis
- Tada gerai perplauti po šaltu vandeniu
- Sviestą dėti į įkaitintą keptuvę, jam ištirpus, suberti miltus ir nuolat maišyti, kol ši masė taps panaši į padažą
- Padažui įgavus rusvą atspalvį sudėti smulkintus porus bei svogūną ir nuolat maišant kepti apie kelias minutes
- Į keptuvę supilkite austrių sultis
- Tada iš lėto supilkite pieną bei tabasco padažą ir virkite apie 15 min
- (neleiskite užvirti)
- Galiausiai pagal skonį įberkite druskos, pipirų bei sudėkite smulkintas petražoles