Aštri žuvis su kokosų pienu
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 2 šaukštai 2
Druska pagal skonį –
Miltai – 30 g 30
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Pomidorai – 1 skardinė 1
Česnakai – 1 skiltelė 1
Žuvies filė – 750 g 750
Maltas kuminas – 1 šaukštelis 1
Kalendra – 1 šaukštelis 1
Maltos ciberžolės – 1/2 šaukštelis 1/2
Kokoso pienas – 150 ml 150
Šviežia kalendra – 3 vnt 3
Gaminimo eiga
- Žuvį supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais
- Miltus sumaišyti su druska ir pipirais ir užbėrus ant žuvies išmaišyti
- Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus (smulkiai supjaustytus), česnakus, kuminą, kalendrą ir ciberžolę
- Kartais pamaišant kepti 3 min
- kol svogūnai pradės minkštėti
- Supilti kokosų pieną ir pomidorus, gerai išmaišyti, užvirti ir pavirti 5 min
- Sudėti žuvį, uždengti ir virti apie 10 min
- , kol žuvis pasidarys balta
- Įmaišyti kapotą šviežią kalendrą ir patiekti