Aštri žuvis su kokosų pienu

Žuvies patiekalai 0 comments

Aštri žuvis su kokosų pienu

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska pagal skonį

  • Miltai30 g 30

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Pomidorai1 skardinė 1

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Žuvies filė750 g 750

  • Maltas kuminas1 šaukštelis 1

  • Kalendra1 šaukštelis 1

  • Maltos ciberžolės1/2 šaukštelis 1/2

  • Kokoso pienas150 ml 150

  • Šviežia kalendra3 vnt 3

Gaminimo eiga

  • Žuvį supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais
  • Miltus sumaišyti su druska ir pipirais ir užbėrus ant žuvies išmaišyti
  • Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus (smulkiai supjaustytus), česnakus, kuminą, kalendrą ir ciberžolę
  • Kartais pamaišant kepti 3 min
  • kol svogūnai pradės minkštėti
  • Supilti kokosų pieną ir pomidorus, gerai išmaišyti, užvirti ir pavirti 5 min
  • Sudėti žuvį, uždengti ir virti apie 10 min
  • , kol žuvis pasidarys balta
  • Įmaišyti kapotą šviežią kalendrą ir patiekti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*