Aštri žuvis su kokosų pienu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Aštri žuvis su kokosų pienu: užpilti žuvį su miltais, pipirais ir druska, tada kepti su svogūnais, česnakais, kuminais, kalendromis ir ciberžole. Supilti kokosų pieną, pomidorus ir virti. Patiekti su šviežia kalendra.

Aštri žuvis su kokosų pienu

0.0 from 0 votes
Recipe by receptuknyga.lt Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Ruošimo laikas

30

minutes
Gaminimo laikas

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • aliejaus2 šaukštai 2

  • česnako1 skiltelė 1

  • druskospagal skonį pagal skonį

  • kalendros1 šaukštelis 1

  • kokoso pieno150 ml 150

  • malto kumino1 šaukštelis 1

  • maltos ciberžolės1/2 šaukštelio 1/2

  • miltų30 g 30

  • pipirųpagal skonį pagal skonį

  • pomidorų (smulkintų, konservuotų)1 skardinė 1

  • šviežios kalendros3 vnt. 3

  • svogūno1 vnt. 1

  • žuvies filė750 g 750

Gaminimo eiga

  • Žuvį supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais.
  • Miltus sumaišyti su druska ir pipirais ir užbėrus ant žuvies išmaišyti.
  • Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus (smulkiai supjaustytus), česnakus, kuminą, kalendrą ir ciberžolę.
  • Kartais pamaišant kepti 3 min. kol svogūnai pradės minkštėti.
  • Supilti kokosų pieną ir pomidorus, gerai išmaišyti, užvirti ir pavirti 5 min.
  • Sudėti žuvį, uždengti ir virti apie 10 min., kol žuvis pasidarys balta.
  • Įmaišyti kapotą šviežią kalendrą ir patiekti.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*