Aštri troškinta aviena su ryžiais

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Aštri troškinta aviena su ryžiais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska pagal skonį

  • Aviena500 g 500

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Lauro lapai1 vnt 1

  • Gvazdikėliai2 vnt 2

  • Raudonieji pipirai truputis (maltų)

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustyti, apkepti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtų
  • Troškinti ant mažos ugnies
  • Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapelį ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais
  • Tiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*