Aštri troškinta aviena su ryžiais

Karšti patiekalai, Troškiniai 1 comment

Aštri troškinta aviena su ryžiais

3.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska šiek tiek

  • Aviena500 g 500

  • Svogūnas 3

  • Česnakas1 skiltelė 1

  • Lauro lapas 1

  • Gvazdikėlis 2

  • Malti raudonieji pipirai pagal skonį

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Vanduo3 stiklinės 3

Gaminimo eiga

  • Mesa supjaustyti šiaudeliais, apkepa kepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogunais ir cesnaku, ideti prieskoniu ir ipilti karšto vandens, kad vos apsemtu
  • Troškinti ant mažos ugnies
  • Kai mėsa suminkštės (išemus lauro lapeli ir gvazdikelius), sumaišyti ja su virtais ryžiais
  • Patiekti su šviežiu darћoviu salotomis, troškintais burokeliais

One Comment

  1. Maryte

    skanus sitas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*