Aštri avokadų sriuba
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Aitrioji paprika – 1 vnt 1
Saldžiosios paprikos – 2 vnt 2
Citrinų sultys – 1 arbatinis šaukštelis 1
Avokadai – 4 vnt 4
Vištienos sultinys – 2 l 2
Sausasis baltas vynas – 1/4 stiklinės 1/4
Gaminimo eiga
- Avokadas nulupame, išimame kaulus
- Iš aitriosios paprikos išimame sėklas, išpjaustome pertvarėles, smulkiai supjaustome
- Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome
- Avokadų minkštimą elektriniu plakikliu sutriname kartu su aitriąja paprika, citrinų sultimis, svogūnu, vynu, maltais pipirais ir druska
- Sultinį užverdame, supilame paruoštą avokadų masę, labai plonomis juostelėmis supjaustytas išvalytas saldžiąsias paprikas, sriubą dar kartą užverdame ir tiekiame į stalą,