Arbūzų ir vynuogių salotos

Salotos, garnyrai, Vaisių patiekalai 0 comments

Arbūzų ir vynuogių salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyrai, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrina1 vnt 1

  • Medus2 šaukštai 2

  • Arbūzas (nedidelis)

  • Vynuogės1 kekė 1

  • Apelsinų sirupas3-4 šaukštai 3-4

Gaminimo eiga

  • Arbūzą perpjauti, išimti sėklas ir supjaustyti gabaliukais
  • Kiekvieną vynuogę perpjauti pusiau
  • Arbūzus ir vynuoges sudėti į salotinę
  • Išspausti citrinos sultis ir sumaišyti jas su medumi bei sirupu
  • Šiuo skysčiu užpilti salotas
  • Išmaišyti
  • Palikti 1val pastovėti, kartkartėmis pamaišyti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*