Gaivios raudonosios salotos.
Arbūzo, pomidorų ir feta sūrio salotos
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Pomidorai – 4 vnt 4
Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai 2
Arbūzas – 500 g 500
Mėtos – 2 šaukštai 2
Sūris – 200 g 200
Raudono vyno actas – 1 šaukštas 1
čili prieskoniai – 1/4 šaukštelio 1/4
Gaminimo eiga
- Padažas: sumaišykite aliejų, vyno actą, čili prieskonius bei smulkintas mėtas
- Į salotinę sudėkite gabaliukais supjaustytą arbūzą bei pomidorus
- Tada užpilkite padažą ir palikite 10 min
- pastovėti
- Ant viršaus pabarstykite feta sūrio