Arbatoje troškinta jautiena

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Arbatoje troškinta jautiena

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2-3 šaukšta 2-3

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai truputis

  • Obuoliai1 vnt 1

  • Jautiena500 g 500

  • Česnakai skiltelė

  • Sultinys1/2 stiklinės 1/2

  • arbatžolės3 šaukšteliai 3

Gaminimo eiga

  • Vietoj aliejaus galima naudoti 30 g
  • sviesto, o vietoj sultinio – vandenį
  • Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti 2-3 cm kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies
  • Prižiūrėti, jog mėsa neprisviltų
  • Ji turi troškintis savo sultyse, bet prireikus galima įpilti šiek tiek vandens ar mėsos sultinio
  • Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis
  • Ant viršaus sudėti storus obuolio griežinėlius, supilti mėsos sultinį ir dar patroškinti 10-15 minučių
  • Pateikti su padažu
  • Prie šio patiekalo tinka virti ryžiai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*