Apverstas ananasinis pyragas

Desertai, saldumynai, Pyragai 1 comment

Skanus.

Apverstas ananasinis pyragas

0.0 from 1 vote
Course: Desertai, saldumynai, PyragaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus100 g 100

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Miltai1,5 stiklinės 1,5

  • Grietinėlė130 g 130

  • Sviestas truputis

  • Konservuoti ananasai340 g 340

  • Kepimo milteliai truputis

  • Rudasis cukrus2 šaukštai 2

  • Vyšnios truputis

Gaminimo eiga

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 C temperatūros
  • Patepkite 30 cm
  • skersmens ir 4 cm
  • aukščio kepimo skardos vidų
  • Dugną ir šonus apibarstykite ruduoju cukrumi
  • Dugną išklokite ananasų griežinėliais, įdėkite vyšnių puselių
  • Plakite kiaušinius ir cukrų, kol masė taps lengva ir puri, tada įmaišykite grietinėlę
  • Į mišinį suberkite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir atsargiai, kruopščiai viską išmaišykite
  • Į formą pamažu supilkite tešlą, stengdamiesi neišjudinti vaisių
  • Kepkite 40 min
  • , kol pyragas iškils, gelsvai parus ir bus elastingas
  • Palikite jį vėsti 5 min
  • , tada išverskite į lėkštę, kad atsidurtų viršuje
  • Naudojau kepimo formą su dugnu, nes iš jos gražiau išsiima pyragas

One Comment

  1. Kameja

    Atrodo toks skanus ir gaivus 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*