Apkepti, sūriu įdaryti pomidorai

Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalai 1 comment

Įdaryti pomidorai puikiai tiks bet kokiai progai. Pradžiuginsite tiek šeimos narius, tiek svečius.

Apkepti, sūriu įdaryti pomidorai

0.7 from 3 votes
Course: Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai10 g 10

  • Pienas1/8 l 1/8

  • Petražolės pagal skonį

  • Fermentinis sūris80 g 80

  • Pomidorai8 vnt 8

  • Sviestas20 g 20

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Baltasis vynas100 ml 100

  • Paukštiena120 g 120

  • Citrinos sultys truputis

  • muskato riešutas pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Pomidorai nuplaunami, nupjaustomos jų viršūnėlės ir šaukštu išgremžiamas vidus
  • Pagaminamas padažas, su pienu ar grietinėle ir miltais
  • Jis virinamas, kol tampa tirštas, o tada sumaišomas su tryniu
  • Į padažą sudedama plonais griežinėliais supjaustyta virta paukštiena ar kita mėsa, įberiama druskos, prieskonių, beveik pusė kubeliais supjaustyto sūrio, sudedama dalis išgremžto pomidorų minkštimo, viskas sumaišoma, pagardinama
  • Gale įmaišomas išplaktas baltymas
  • Pomidorų vidus pasūdomas ir į juos sklidinai pridedama paruošto įdaro
  • Įdaryti pomidorai sudedami į riebalais išteptą formą, įpilama sultinio arba vandens, baltojo vyno
  • Pomidorai apibarstomi tarkuotu sūriu, apšlakstomi sviestu ir kepami orkaitėje apie 20 min

One Comment

  1. Anonimas

    labai geras ir skanus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*