Apkepinta veršiena

Apkepai 0 comments

Apkepinta veršiena

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Malti džiūvėsėliai1 šaukštas 1

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Citrinos sultys Pagal skonį

  • tarkuotas sūris2 šaukštai 2

  • virtoa arba kepta veršiena500 g 500

  • virtos daržovės (žiediniai kopūstai, morkos, žirniai, pupelės) Pagal skonį

  • sultinys arba pienas2 stiklinės 2

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustykite skersai raumenų mažais gabalėliais, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinos sultimis, ir įdėkite į sviestu išteptą ugniai atsparų indą
  • Tarp mėsos gabalų galima pridėti daržovių
  • Ištirpinkite riebalus, juose pakepinkite miltus iki gelsvumo, tada įpilkite pieno, šiek tiek pavirinkite ir pagardinkite
  • Pagamintu padažu apipilkite mėsą, apibarstykite ją džiūvėsėlių ir sūrio mišiniu, viršų apdėliokite sviesto gabalėliais
  • Indo kraštus švariai nušluostykite, įdėkite jį į karštą orkaitę ir kepkite, kol apkepas apsitrauks auksine plutele ir visas gerai įkais (15 – 20 minučių)nPatiekite karštą
  • Jei apkepas kepamas be daržovių, tai prie jo duokite virtų arba troškintų daržovių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*