Apkepas su šviežiais vaisiais

Apkepai, Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai, Vaisių patiekalai 0 comments

Apkepas su šviežiais vaisiais

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sorų arba manų košė ataušinama iki 70 laipsnių, sudedamas cukrus, žalias kiaušinis ir išmaišoma
  • Pusė masės dedama į džiūvėsėliais išbarstytą skardą, išlyginama, ant viršaus sudedami 1 cm kubeliais supjaustyti žali nulupti vaisiai ir vėl uždengiama masės sluoksniu
  • Viršus sulyginamas, patepamas kiaušiniu, sumaišytu su grietine (5 g
  • ) ir kepama orkaitėje
  • Patiekiama valgyti su grietine
  • Vietoj obuolių tinka ir kriaušės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*