Apkepas su sardinėmis

Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Apkepas su sardinėmis – vidutinio sudėtingumo patiekalas, pagamintas iš sūdytų sardinių, bulvių, sviesto, kiaušinių, grietinės, džiūvesėlių, miltų, svogūnų ir juodųjų pipirų. Gaminamos karštai orkaitėje, patiekiamos su žalumynais.

Apkepas su sardinėmis

0.0 from 0 votes
Difficulty: Vidutinis
Ruošimo laikas

0

minutes
Gaminimo laikas

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • bulvės4 vnt. 4

  • džiūvesėlių2 šaukštai 2

  • grietinės1,5 stiklinės 1,5

  • kiaušinių4 vnt. 4

  • maltų juodųjų pipirųšiek tiek šiek tiek

  • miltų4 šaukštai 4

  • sūdytos sardinės4 vnt. 4

  • sviesto50 g 50

  • svogūnų2 vnt. 2

  • žalumynų (papuošimui)šiek tiek šiek tiek

Gaminimo eiga

  • Sardines išdarinėkite, sumalkite.
  • Svieste pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus.
  • Į sardinių masę dėkite svogūnus, muškite kiaušinius, pilkite grietinę, berkite miltus, džiūvėsėlius, gardinkite pipirais.
  • Viską kruopščiai sumaišykite.
  • Bulves suraikykite.
  • Skardą ištepkite sviestu.
  • Sardinių masę klokite pakaitomis su bulvių griežinėliais. Viršutinis sluoksnis turi būti sardinių. Ant jo užtarkuokite sviesto.
  • Šaukite į karštą orkaitę. Patiekite su tirpdytu sviestu.
  • Gražinkite žalumynais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*