Apkepas su grybais ir bulvėmis
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 1,5 stiklinės 1,5
Pipirai pagal skonį –
Majonezas – 200 g 200
Grietinė – 200 g 200
Grybai – 100 g 100
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis 1
Bulvės – 4 vnt 4
Bulvių prieskoniai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka
- Pusę tešlos pilti į skardą
- Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais
- Viršutinis sluoksnis – iš likusios tešlos
- Kepti apie 1 val
- Vietoj grybų galima naudoti apkeptą faršą, vištienos likučius, daržovių mišinius, žuvies konservus
- Čia – universalas