Anytos keksas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1,5 stiklinės 1,5
Kiaušiniai – 5-6 vnt 5-6
Miltai – 13 šaukštų 13
Grietinėlė – 400 g 400
Citrinų žievelės –
Kakava – 1 šaukštas 1
Soda – 1 šaukštelis 1
Sviestas – 200 g 200
Citrinų rūgštis – 1 šaukštelis 1
Gaminimo eiga
- Kiaušinius (įtarkuoti citrinos žievelės) išplakti su cukrumi, dėti išlydytą margariną, grietinę, sumaišytą su citrinos rūgštimi
- Miltų dėti tiek, kad tešla būtų gana tiršta
- Dalį tešlos išmaišyti su kakava
- Vitoje kakavos galima dėti paskrudinto keptuvėje cukraus (1/2 stiklinės) bei truputį įpilti karšto virinto vandens
- 1/2 stiklinės medaus, tada atvesinti ir įdėti 3 šaukštus miltų