Anytos keksas

Įvairūs desertai, Pyragai, Tortai 0 comments

Anytos keksas

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs desertai, Pyragai, TortaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1,5 stiklinės 1,5

  • Kiaušiniai5-6 vnt 5-6

  • Miltai13 šaukštų 13

  • Grietinėlė400 g 400

  • Citrinų žievelės

  • Kakava1 šaukštas 1

  • Soda1 šaukštelis 1

  • Sviestas200 g 200

  • Citrinų rūgštis1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Kiaušinius (įtarkuoti citrinos žievelės) išplakti su cukrumi, dėti išlydytą margariną, grietinę, sumaišytą su citrinos rūgštimi
  • Miltų dėti tiek, kad tešla būtų gana tiršta
  • Dalį tešlos išmaišyti su kakava
  • Vitoje kakavos galima dėti paskrudinto keptuvėje cukraus (1/2 stiklinės) bei truputį įpilti karšto virinto vandens
  • 1/2 stiklinės medaus, tada atvesinti ir įdėti 3 šaukštus miltų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*