Antienos sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Paukštienos patiekalai 0 comments

Antienos sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo1,5 l 1,5

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Sviestas1 šaukštelis 1

  • Antis1/2 vnt 1/2

  • Perlinės kruopos0,5 stiklinės 0,5

  • petražolė1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Išdarinėta antis supjaustoma gabaliukais, kurie užpilami šaltu vandeniu, užvirinami bei nugraibstomos putos
  • Svieste apkepinamas smulkintas svogūnas ir tarkuotos daržovės
  • Į verdantį sultinį sudedamos daržovės, išmirkytos kruopos, įberiama druskos ir verdama, kol kruopos ir mėsa suminkštėja
  • Užbalinama grietine

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*