Antiena baltame padaže

Paukštienos patiekalai 1 comment

Antiena baltame padaže

5.0 from 2 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolių šaknys1 vnt 1

  • Džiovinti grybai1/2 stiklinės 1/2

  • Grietinė1 stiklinė 1

  • Sviestas30 g 30

  • Antis1 vnt 1

  • Saliero šaknys1 vnt 1

  • Petražolių šakelės keli vnt.

Gaminimo eiga

  • Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname
  • Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja
  • Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val
  • Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, 1 stiklinę grietinės ir sudedame susmulkintus grybus
  • Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname
  • Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu
  • Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis

One Comment

  1. Labai skanu ir nesunku gaminti. Dziovintu grybu neturejau tai panaudojau sampinionus, apkepiau pries darant padaza.
    Tikrai verta pabandyti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*