Antiena baltame padaže
Cooking time
2
hours30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname
- Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja
- Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val
- Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, 1 stiklinę grietinės ir sudedame susmulkintus grybus
- Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname
- Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu
- Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis
Labai skanu ir nesunku gaminti. Dziovintu grybu neturejau tai panaudojau sampinionus, apkepiau pries darant padaza.
Tikrai verta pabandyti