Antano kiniški makaronai
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Sojų padažas pagal skonį –
Makaronai – 200 g 200
Čili pipirų padažas pagal skonį –
Parmezano sūris – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Makaronus išverdame sudytame vandenyje
- Kai makaronai išverda idėti juos į karštą keptuvę su trupučiu aliejaus
- Makaronus apipilti sojos padažu ir pakepinti 3 min
- Kaip pakepiname, užpilame nedaug čili pipirų padažo ir apkepame 5 min
- Kai pakepame, uždedame ant makaronų Permezano sūrio ir uždengiame keptuvę dangčiu
- Skanaus!
Receptas paprastas, pigus ir tikrai skanus. Ačiū autoriui.