Ant iešmo kepta vištiena
Cooking time
5
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Vietoj citrinų sulčių galima naudoti baltąjį vyną, o vietoj sviesto – aliejų
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3-4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos
- Kas pusvalandį pavartyti
- Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu, sumaišyti su aštriu padažu, ir 12-15 minučių kepti virš žarijų arba elektriniame kaitintuve
- Iškeptą mėsą tuoj pat patiekti
- Prie šio valgio tinka virti sviestu apšlakstyti ryžiai, iš marinato pagamintas padažas, salotos iš marinuotų daržovių arba rauginti agurkai