Ant grotelių kepti pievagrybiai

Užkandžiai 0 comments

Ant grotelių kepti pievagrybiai

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus3 šaukštai 3

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Pievagrybiai12 vnt 12

Gaminimo eiga

  • Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti
  • Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min
  • kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių
  • Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių
  • Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti kartu su grybais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*