Angliškas kepsnys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Angliškas kepsnys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Sviestas truputis

  • Bulvės4-5 vnt 4-5

  • Riebalai truputis

  • žalieji žirneliai truputis

  • Kiaulienos nugarinė1,5 kg 1,5

  • burokėlis1/2 vnt 1/2

Gaminimo eiga

  • Mėsą ištrinti druska ir pipirais, įdėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepti
  • Po to kepsnį su keptuve įkišti į karštą orkaitę ir dar pakepti
  • Mėsą iš orkaitės ištraukti, kai iš jos dar bėga rausvos sultys
  • Tada gabalą supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į pusdubenį, aplinkui apdėti atskirai išvirtais, kubeliais supjaustytais burokėliais, morkomis, žaliaisiais žirneliais
  • Bulves, supjausčius kubeliais, sumesti į pasūdytą verdantį vandenį, pusminkštes išgriebti, apipilti sviestu, pašutinti ir paduoti prie kepsnio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*